Onze menu's

 

Menu van de dag

1 entrée

* * *

Plat principal

* * * *

Dessert

* * *

prix: 35,00 € / pers.

Gastronomisch menu

1 entrée

* * *

2e entrée

* * *

Sorbet

* * *

Plat principal

* * * *

Dessert

* * *

prix: 52,00 € / pers.

Kindermenu

Plat principal

* * * *

Dessert

* * *

prijs: overeen te komen volgens de leeftijd van het kind

Allergieën, ik kan u informeren

 

Hoe te vermijden als u naar het restaurant gaat en u bent allergisch, intolerant, diabetes of als er voedingsmiddelen zijn die u afstoten.

Ik zou alleen willen zeggen, vertel ons, als u boekt, zullen we er kennis van nemen.

 

We bereiden elk huis voor, dus de lijst met ingrediënten daar is geen geheim: gluten (granen), schaaldieren, eieren, vis, pinda's, soja, melk, noten, selderij, sesamzaad, lupine, weekdieren, ... .

Keuken stijl

 

Onze keuken is een mix van Franse, Belgische, Italiaanse, ... goede authentieke smaak.

De menu's zijn gemaakt met verse ingrediënten, afhankelijk van het seizoen en bij

voorkeur lokaal. Hier zijn enkele foto's om u de visie van onze keuken te geven.

kok

Hoe heet de kok, chef of Kevin?

Kevin is voldoende, we blijven in een familiale sfeer.

 

Studeer in de hotel school van Spa, diploma in 2003.

En aangezien elke kok zijn culinaire persoonlijkheid heeft, kookt hij met de verse ingrediënten van het seizoen. Zijn unieke touche als je thuis eet, is het gebak, zijn gearomatiseerde brood, koekjes, pralines, zonder de aromatische kruiden te verbergen die hij overal als geheim gebruikt ...

Rue Rys de Mosbeux 52, B- Trooz 4870

 +32 (0)4/351.74.57.

E-mail : chateaubleutrooz(at)icloud.com

Reserveer nu ->